Una cootutoria variada [ 27 de Maig del 2010]

Avui ha estat una sessió de cootutories diferent.
Moltes de nosaltres ja vam tenir prou amb dimarts per poder intercanviar opinions amb les nostres companyes sobre les escoles. Així doncs, l'Anna ha deixat estona per a que tots aquells que no havien acabat ho poguessin fer, i menstruant, les altres l'hem ajudat a preparar i organitzar diverses coses.

Primer de tot, ens ha explicat amb detall on es troba el Palau de les Heures, per tal que puguem arribar sense problemes a la tutoria amb les mestres.

Més tard, l'hem ajudat a preparar unes flors molt maques fetes amb cartolina que també serviran per la visita dels mestres de les escoles a la Universitat. Entre un grupet, hem dibuixat i retallat els pètals, cadascun d'un color diferent.

Finalment, hem estat parlant amb les companyes sobre l'organització de la jornada del dia 4 de juny. Hem parlat sobre quines cançons es podrien representar a l'espai de danses, quin seria el recorregut que faríem les guies,...

Crec que aquestes estones per organitzar i parlar sobre aquell dia són essencials, ja que caldrà que tot estigui a punt i controlat per rebre als nens. Cadascuna haurà de saber quina és la seva funció, i l'haurà de dur a terme de la millor manera possible per fer que la rebuda dels nens a la Universitat sigui tot un èxit.


Esperem que així sigui! :)

0 comentarios:

Publicar un comentario